16 oktober 2020 Case

Beperkt publiek zaak brand Tomassen Duck-To

Publiek beperkt toegelaten bij rechtszaken

Sinds 17 augustus 2020 is belangstellend publiek weer welkom bij zittingen in de rechtszaal. Ook na de afgelopen dinsdag aangekondigde maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, blijft de rechtspraak openbaar. Wel moeten belangstellenden zich vooraf aanmelden. Dat kan zich via het aanmeldformulier. Toegang is alleen mogelijk door het tonen van een e-mailbevestiging van de reservering. Publiek dient zich uiterlijk 2 werkdagen van te voren aan te melden.

De meest actuele informatie vindt u via deze link.

Noodzakelijke gegevens

De volgende gegevens worden gevraagd:

  • Uw naam              ………………………..
  • Zaaksnummer: 05-142907-20.
  • Soort zitting: strafzaak
  • De locatie: Rechtbank Zutphen (Martinetsingel 2, 7201 DT, Zutphen).
  • Datum: Maandag 2 november om 13:30 uur

De zaak is in behandeling bij mr Jan-Hein van Dijk

Relevant nieuws

SUMO zaak: verdachten en OM in hoger beroep

Zowel de verdachten (voormalige eigenaren) als het Openbaar Ministerie zijn in hoger beroep gegaan tegen het vonnis in strafzaak rond sushiketen SUMO. Het OM eiste aanvankelijk twee jaar gevangenisstraf en een geldboete van 210.000 euro tegen de hoofdverdachte. Toen kort voor de uitspraak van de strafrechter in 2019 bleek dat in het geheim een camerateam heeft meegelopen tijdens het opsporingsonderzoek met als doel een televisiedocumentaire te maken, werd de strafeis verlaagt tot 21 maanden cel en een geldstraf van 189.000…

Aangehouden of gedagvaard?

Wij zijn rechtstreeks bereikbaar via onze e-mailadressen en mobiele telefoonnummers zoals vermeld op onze contactpagina.

Direct een advocaat nodig?